Насловна  |  Вести  |  Уплата Фондацији из Чикага
Increase Reset Decrease

Вести

Штампај Штампај Пошаљи пријатељу

25. 05. 2010

Уплата Фондацији из Чикага

Навијачи Црвене звезде из Чикага окупљени под организацијом „Делије Чикаго“ су последње вечери Звездиног боравка у Америци организовали донаторско вече и на њему прикупили средства која су се већ у уторак 25. маја нашла на рачуну Фондације као подршка акцији „За моју Звезду“.

čik
 

- Прикупили смо нешто више од 2.000 долара (163,076.00 динара) и одмах уплатили на Фондацију. Морам да истакнем да је новац прикупљен од обичних људи, навијача Звезде који живе скромно у Америци али воле своју Србију и своју Звезду. Међу нама није било богатих Срба. Средства можда нису велика али су свакако пример свим навијачима Звезде широм света како треба да се понашају према свом вољеном клубу кад му је потребна помоћ - каже Небојша Живковић, један од навијача који су свих седам дана били уз експедицију нашег клуба током боравка у Чикагу.

Навијачи из Америке најављују да ће наставити са акцијама према Фондацији.

- Планирамо да сличне акције спорведемо и у осталим градовима САД где има много наших људи, односно навијача Црвене звезде, као и у Канади. Позивамо све Звездине навијаче и Србе, посебно оне имућне да помогну клубу, јер мислим да можемо да скупимо много више. Уједно, позив желимо да упутимо и бившим играчима, који су носили црвено-бели дрес, јер можемо да кажемо да смо разочарани њиховим одазивом за велику акцију њиховог и нашег клуба - каже Живковић.

Пошаљи коментар | коментари (2)
 • jordan [unregistered] (28. 05. 2010, 15:46:58) Пошаљи одговор

  pozdrav najvecima

  hey chicagoans, impresivni ste na toj slici narocito bobby sa majicom srbije, dovedi ih sve u melburn bobby kad zvezda dodje ovde kod nas, nadamo se iduce godine, ps. pozdravi kuma andya, milana i ekipu...

  zeljko [unregistered] (08. 08. 2010, 12:19:55) Пошаљи одговор

  bravo

  a narocito mi se svidja poziv bivsim igracima.
  njima je zvezda dala mnogo, mogu i oni njoj malo