Насловна  |  Вести  |  Фондација на Фејсбуку и Јутјубу
Increase Reset Decrease

Вести

Штампај Штампај Пошаљи пријатељу

23. 03. 2010

Фондација на Фејсбуку и Јутјубу

Маркетинг Фудбалског клуба Црвена звезда наставља са новим пројектима и акцијама у својој области. Сутра, 24. марта је месец дана рада Звездине Фондације и тим поводом направљена је званична презентација Звездине Фондације на Фејсбуку, као и званични канал на Јутјубу.

fij
 

На овај начин, велики број корисника ова два популарна сајта моћи ће да прате дешавања и рад Звездине Фондације, као и да овим путем прослеђују својим пријатељима и познаницима вести, фотографије, рекламе...
Овом приликом желимо и да подсетимо да је званична презентација ФК Црвена звезда достигла број од невероватних 250.000 хиљада чланова и да тај број расте из дана у дан. Све више људи се прикључује, пише, коментарише и надамо се да ће тако бити и са Звездином Фондацијом на Фејсбуку.

Наставите да нам шаљете фотографије Звездиних донатора и донирања на office@zvezdafondacija.rs, а исте ће своје место наћи на сајту ФК Црвена звезда, Звездине Фондације и на Фејсбуку.

Звезда Фондација званична Фејсбук презентација www.facebook.com/zvezdafondacija и

Јутјуб канал www.youtube.com/zvezdafondacija

Пошаљи коментар | коментари (2)
 • Nenad [unregistered] (24. 03. 2010, 22:09:13) Пошаљи одговор

  kad će biti

  Kad će biti omogućeno nama iz Republike Srpske da pomažemo svojoj Zvezdi?????????????????????????????????????

  Volio bih da postoji mogućnost da mogu da pomognem ZVEZDI SMSom!!!!!!! Naravno da i ne spominjem da nas u RS ima MNOOOOOOOOGO koji bi pomogli Zvezdi na raznorazne načune. Ovako gledajući kako drugi pomažu, a nama nje omogućeno osjećam se hendikepirano!!!!!!!!!!!

  Požurite te se čekamo nestrpljivo i mi da šaljemo SMS!!!!!!!!!!!!!

  Андреј [unregistered] (07. 04. 2010, 10:00:22) Пошаљи одговор

  РЕПУБЛИКА СРПСКА

  Да ли ће ускоро бити омогућено слање порука из Републике Српске?