Насловна  |  Вести  |  Пожаревац и Сион „За моју Звезду“
Increase Reset Decrease

Вести

Штампај Штампај Пошаљи пријатељу

15. 03. 2010

Пожаревац и Сион „За моју Звезду“

„За моју Звезду“ наставља да се шири. Данас у центру пажње србијански Пожаревац и швајцарски Ст. Никлаус, поред Сиона. Оба црвено-бела, заједно у акцији помоћи нашој Звезди.

Пожаревац и Сион
Пожаревчани
Пожаревчани
 

Из Швајцарске се јавио Саво Петковић са својим синовима Марком и Луком и њиховом „касицом прасицом" .

- Велики сам обожаватељ ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА и уједно сам члан навијачког клуба "ДЕЛИЈЕ БОБОТА" из Боботе. Мој син Марко је изпразнио своју "Свињу за спарање" коју држи на фотографији у рукама и својом вољом је поклонио сву своју уштеђевину коју је ушпарао од почетка ове године. Мени је велика част што могу да помогнем нашем вољеном клубу за којег навијам од свог рођења, а уједно учим синове Марка и Луку да навијају за Звезду - каже се у мејлу који је послао Сава Петковић.

Србијански „представници" стижу нам из Пожаревца. Четири другара су осим што редовно бодре Звезду са трибина одлучили и да помогну у финансијском смислу.

- Поздрав из Пожаревца! Видели смо да се још нико није јавио из Пожаревца па смо хтели да дамо пример наш четворица (Александар Аранђеловић, Достанић Димитрије, Илић Милош и Стефан Савић) и на овај начин помогнемо оздрављењу клуба. Наравно, редовни смо на утакмицама, како на Маракани тако и на страни. И наравно да цемо и у суботу бити уз ЗВЕЗДУ у Крахујевцу. По СУНЦУ,КИШИ,СНЕГУ ИЛИ КОШАВИ... - стоји у мејлу који је стигао из Пожаревца.

Наставите да се сликате испред банака, пошти, са уплатницама у рукама или телефонима и да нам своје слике шаљете на office@zvezdafondacija.rs а ми ћемо те слике објављивати да сви виде како се воли Звезда.

  • Нема коментара!